Skip to main content

Eficàcia i funcionalitat d'additius

Torna enrere
Realitzem estudis d’eficàcia de nous additius mitjançant el disseny i la realització d’estudis en les diferents espècies ramaderes, amb especial atenció a identificar els mecanismes d’acció i les condicions òptimes de la seva utilització.
– Methanless: Desenvolupament i optimització del cultiu d’Asparagopsis armata per reduir les emissions de metà dels rumiants. L. Castillejos (2024-2026)

 

– Beneficis potencials de la llevat Saccharomyces i els seus derivats en gossos i gats. Susana Martín-Orúe y Lorena Castillejos.

 

– Suplementació enzimàtica en garrins i pollastres d’engreix. David Solà-Oriol, José Francisco Pérez, Susana Martin   Ana Cristina Barroeta. 

 

– Avaluació de diferents ingredients i/o additius en el pinso de porcs (digestibilitat, salut intestinal i rendiment productiu).  David Solà-Oriol , Susana Martín-Orúe y José Francisco Pérez.

 

– Eficiència de l’ús d’olis essencials i extractes de plantes en la modificació de la fermentació ruminal del vacú lleter i vedells d’engreix.  Calsamiglia, S., M. Rodríguez y L. Castillejos

 

  Publicacions recents

https://doi.org/10.3389/fvets.2023.1279506 

https://doi.org/10.1016/j.psj.2023.103401

https://doi.org/10.3382/ps/pez466

https://doi.org/10.3390/ani13060967

Burleigh Dodds Science Publishing | Agricultural Science in Print and Online (bdspublishing.com)