– The Impact of Fiber Source on Digestive Function, Fecal Microbiota, and Immune Response in Adult Dogs.
– Estudi de l’eficàcia d’ingredients alimentaris en la prevenció d’infeccions bacterianes en un model d’infecció en garrí destetat. Susana Martín-Orúe i Lorena Castillejos.
– Perfil de carbohidrats (CHO) en simfonia (digestió i fermentació harmoniosa) per a una producció porcina més sostenible (CHOPIN):CPP2022-009856. David Solà-Oriol, Maria Rodríguez i José Francisco Pérez,
– Nous biomarcadors fecals no invasius d’inflamació intestinal en garrins post-deslletament (Bi-noin). David Solà-Oriol i Anna Bassols.
– Determinisme precoç en els garrins: Una oportunitat per condicionar la seva resposta productiva després del deslletament (Dir_Pigs). Estudi dels mecanismes d’acció. José Francisco Pérez i Susana Martín Orúe.
Publicacions recents
https://doi.org/10.3390/ani14020196
https://doi.org/10.3390/ani13030526
https://www.nature.com/articles/s41598-022-15963-4
https://doi.org/10.1016/j.rvsc.2023.105042
https://doi.org/10.1016/j.anscip.2023.09.026