– Millora de la sostenibilitat de la producció porcina en termes de reducció de l’impacte ambiental, empremta de carboni i empremta hídrica en la producció porcina (formulació, fabricació i eficiència productiva). (REDUCE_PORK impact). David Solà-Oriol, Jose Francisco Pérez i Josep Gasa.
– Implantació d’un sistema de producció agrícola i ramader (porcí) vinculat a estratègies nutricionals amb varietats de sorgo i sègol adaptades al canvi climàtic.(AGRONUTRICC). David Solà-Oriol. Consorci amb les empreses Granges Terragrisa SL, Esporc SA i Agrocaude SLU.
– Disseny i valorització d’adobs i terres orgàniques provinents de dejeccions ramaderes (COWCOMPOST). Lorena Castillejos, Xavier Manteca, Sergio Calsamiglia, Eva Mainau i María Rodríguez.
– Methanless: Desenvolupament i optimització del cultiu d’Asparagopsis armata per reduir les emissions de metà dels rumiants. Lorena Castillejos (2024-2026)