Skip to main content

Maneig de la producció i medi ambient

Torna enrere
Estudi de l’impacte nutricional, del maneig dels animals o de les condicions de producció sobre la sostenibilitat de la producció en termes de reducció de l’impacte ambiental.
Millora de la sostenibilitat de la producció porcina en termes de reducció de l’impacte ambiental, empremta de carboni i empremta hídrica en la producció porcina (formulació, fabricació i eficiència productiva). (REDUCE_PORK impact). David Solà-Oriol, Jose Francisco PérezJosep Gasa.

 

– Implantació d’un sistema de producció agrícola i ramader (porcí) vinculat a estratègies nutricionals amb varietats de sorgo i sègol adaptades al canvi climàtic.(AGRONUTRICC). David Solà-Oriol. Consorci amb les empreses Granges Terragrisa SL, Esporc SA i Agrocaude SLU.

 

– Disseny i valorització d’adobs i terres orgàniques provinents de dejeccions ramaderes (COWCOMPOST). Lorena Castillejos, Xavier Manteca, Sergio Calsamiglia, Eva Mainau i María Rodríguez.

 

Methanless: Desenvolupament i optimització del cultiu d’Asparagopsis armata per reduir les emissions de metà dels rumiants. Lorena Castillejos (2024-2026)

 

  Publicacions recents

https://doi.org/10.3390/ani10030431