Skip to main content

Avaluació d'ingredients i qualitat de producte

Torna enrere
Realitzem l’avaluació nutricional de nous ingredients destinats a l’alimentació animal, mitjançant l’estudi de la seva digestió i/o fermentació en el tracte digestiu i la resposta productiva dels animals. També analitzem el seu possible impacte sobre la qualitat dels productes d’origen animal.
– Càlcul predictiu de l’energia en ingredients per a pinso de porcí (INGRENERGI I-II). Josep Gasa  i David Solà-Oriol.

 

– Recerca i valorització de subproductes grassos i d’antioxidants per a la millora del valor nutricional, qualitat i vida útil dels pinsos i dels aliments d’origen animal  (LIPOXIFEED).  Ana Cristina BarroetaLorena CastillejosRoser Sala.

 

– Subproductes rics en àcids grassos de cadena mitja en l’alimentació de monogàstrics. Nutrició comparada, salut intestinal i qualitat dels aliments. . Ana Cristina Barroeta Roser Sala.

 

  Publicacions recents
https://doi.org/10.1016/j.psj.2022.102079
https://doi.org/10.1093/jas/skad090
https://www.mdpi.com/2076-2615/12/19/2496
https://www.mdpi.com/2076-2615/12/9/1198