Què mengen les gallines ponedores?

By | Notícies

AUTORS: A.C. Barroeta, G. VergeN. Ciria.


Les gallines ponedores mengen aliments complets i equilibrats. Els experts en nutrició dissenyen dietes que aporten l’energia i els nutrients necessaris per al normal funcionament de l’organisme i la formació de l’ou. Per a això, se seleccionen ingredients naturals i es combinen en la quantitat i proporció adequada per assegurar el benestar i la salut intestinal de la gallina, així com la qualitat de l’ou, sense oblidar el compromís amb el medi ambient.

Read More

AWEC premiada a la Nit de Cerdanyola Empresarial

By | Notícies

Cerdanyola Empresarial, associació sense ànim de lucre que agrupa el teixit empresarial d’aquesta localitat, va premiar el Hub b30 en la categoria de projecció de la ciutat. Creada el 2018, el Hub b30 és una xarxa d’innovació coordinada per la UAB per promoure la col·laboració, el desenvolupament econòmic i la cohesió social del territori B30, els aproximadament 50 quilòmetres de la via de comunicació B30.

Read More

AWEC, nova empresa de base tecnològica de la UAB

By | Notícies

Amb l’objectiu de facilitar la transferència de coneixements sobre benestar animal als sectors ramader i d’animals de companyia, a la indústria de la biotecnologia i a les institucions zoològiques, investigadors del grup de comportament i benestar animal han creat AWEC, empresa participada per la UAB i sorgida del Servei de Nutrició i Benestar Animal (SNiBA) de la Facultat de Veterinària, amb seu al Parc de Recerca UAB.

Read More

Entrega del IV Premi en honor al Dr. Josep Séculi Brillas

By | Notícies
  • Conferenciant: Dr. Emili Raimon Barba Vidal
  • Presentat per les Doctores Susana Maria Martín Orúe i Lorena Castillejos Velázquez
  • Tema: “Evaluation of probiotic strategies in the prevention of piglet post-weaning gastrointestinal disorders”

El passat dia 6 de juny a la Facultat de Veterinària de Bellaterra es va fer el lliurament del IV Premi Josep Séculi al nostre company Emili Barba Vidal amb l’assistencia del president del Col·legi de Veterinaris de Girona, membres de l’ACVC degana i representació del professorat.

Li donem de nou la nostra enhorabona.