Estudi de l’impacte nutricional, del maneig dels animals o de l’efecte de modificacions sobre les condicions de producció (additius, maneig de fems) sobre el medi ambient.
QUÈ FEM
Interacció, nutrició i medi ambient
- Disseny i valorització d’adobs i terres orgàniques provinents de dejeccions ramaderes (COWCOMPOST). Lorena Castillejos, Xavier Manteca, Sergio Calsamiglia, Eva Mainau i María Rodríguez.
- Estratègies innovadores i aplicades per reduir l’emissió de nitrogen en remugants (REDNEX). Sergio Calsamiglia, María Rodríguez-Prado i Lorena Castillejos.
- Nous Enfocs i Tecnologies per reduir l’Impacte Mediambiental de la Producció Porcina conservant la seva Competitivitat Econòmica. Jose Francisco Pérez i David Solà-Oriol.
- Implantació d’un sistema de producció agrícola i ramader (porcí) lligat a estratègies nutricionals amb varietats de sorgo i sègol adaptades al canvi climàtic” (AGRONUTRICC). David Solà-Oriol. Consorci amb les empreses Granges Terragrisa SL, Esporc SA i Agrocaude SLU.