Estudi de l’aplicació de productes o ingredients utilitzats en l’alimentació animal, estudi de la seva digestió o fermentació en el tracte digestiu, i de les conseqüències de la modificació d’aquesta.
QUÈ FEM
Avaluació nutricional d'ingredients i productes
- Recerca i valorització de subproductes grassos i d’antioxidants per a la millora del valor nutricional, qualitat i vida útil dels pinsos i dels aliments d’origen animal (LIPOXIFEED). Ana Cristina Barroeta, Lorena Castillejos i Roser Sala.
- Suplementació enzimàtica en garrins i pollastres d’engreix. David Solà-Oriol i José Francisco Pérez.
- Solucions nutricionals per l’increment de la vida productiva de la truja reproductora. David Solà-Oriol i Josep Gasa.
- Reducció dels costos d’alimentació del pollastre de carn mitjançant la incorporació de lecitines (LECICOST). Ana Cristina Barroeta i Lorena Castillejos
- Estudi de l’ús de farina i clofolla de camelina (Camelina sativa) en dietes de vedells d’engreix sobre la seva degradació, la fermentació ruminal, paràmetres productius i qualitat de la carn. Lorena Castillejos i Alfred Ferret
- Utilització de dietes UNIFEED a base de fenc i concentrat en l’engreix de vedells. Alfred Ferret
- Avaluació del potencial de diferents subproductes nacionals en l’alimentació líquida per al porcí d’engreix (LIQUIDPIG). Josep Gasa y Lorena Castillejos.
- Subproductes rics en àcids grassos de cadena mitja en l’alimentació de monogàstrics. Nutrició comparada, salut intestinal i qualitat dels aliments. Ana Cristina Barroeta i Roser Sala.
- Càlcul predictiu de l’energia en ingredients per a pinso de porcí (INGRENERGI). Josep Gasa i David Solà-Oriol.