Skip to main content

Cerdanyola Empresarial, associació sense ànim de lucre que agrupa el teixit empresarial d’aquesta localitat, va premiar el Hub b30 en la categoria de projecció de la ciutat. Creada el 2018, el Hub b30 és una xarxa d’innovació coordinada per la UAB per promoure la col·laboració, el desenvolupament econòmic i la cohesió social del territori B30, els aproximadament 50 quilòmetres de la via de comunicació B30.

Una nova empresa de base tecnològica de la UAB, AWEC, també va rebre un premi durant l’acte, la Beca Impuls Rotary a l’Emprenedoria. Aquest guardó, que dóna el Rotary Club de Cerdanyola, consta d’una dotació econòmica i de la prestació de serveis empresarials per acompanyar el projecte emprenedor. AWEC és una empresa creada aquest any per investigadors i investigadores del Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la Facultat de Veterinària de la UAB per oferir serveis d’assessorament i innovació en l’àmbit del benestar animal.

Finalment, Ability Pharmaceuticals, empresa de l’entorn del Parc de Recerca UAB, va ser premiada en la categoria d’start up. És una empresa biofarmacèutica dedicada al descobriment i desenvolupament de fàrmacs innovadors dirigits a la teràpia del càncer.

La Nit de Cerdanyola Empresarial, que es va celebrar a l’Hotel Campus de la UAB, va comptar amb l’assistència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordon, i l’equip directiu de l’entitat, encapçalat pel seu president Jaume Maranges. Es van atorgar vuit premis durant la Nit: projecció de ciutat, internacionalització, recerca i innovació, trajectòria empresarial, directiu/va, start up, i comerç i serveis de restauració.

 

 

Parc de Recerca UAB, (22/11/2019). El Hub b30 i les empreses AWEC i Ability Pharmaceuticals, premiats a la Nit de Cerdanyola Empresarial.

Universitat Autònoma de Barcelona. Parc de Recerca.

Recuperat de https://www.uab.cat/web/detall-noticia/el-hub-b30-i-les-empreses-awec-i-ability-pharmaceuticals-premiats-a-la-nit-de-cerdanyola-empresarial-1345774818865.html?noticiaid=1345801293627

Imatge: Tot Cerdanyola, Novembre 2019.