QUÈ FEM

Avaluació nutricional d'ingredients i productes

Estudi de l’aplicació de productes o ingredients utilitzats en l’alimentació animal, estudi de la seva digestió o fermentació en el tracte digestiu, i de les conseqüències de la modificació d’aquesta.

  • Suplementació enzimàtica en garrins i pollastres d’engreix. David Solà-Oriol y José Francisco Pérez.
  • Solucions nutricionals per l’increment de la vida productiva de la truja reproductora. David Solà-Oriol y Josep Gasa.
  • Reducció dels costos d’alimentació del pollastre de carn mitjançant la incorporació de lecitines (LECICOST). Ana Cristina Barroeta y Lorena Castillejos
  • Estudi de l’ús de farina i clofolla de camelina (Camelina sativa) en dietes de vedells d’engreix sobre la seva degradació, la fermentació ruminal, paràmetres productius i qualitat de la carn. Lorena Castillejos y Alfred Ferret
  • Utilització de dietes UNIFEED a base de fenc i concentrat en l’engreix de vedells. Alfred Ferret
  • Avaluació del potencial de diferents subproductes nacionals en l’alimentació líquida per al porcí d’engreix (LIQUIDPIG). Josep Gasa y Lorena Castillejos.